HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

В Областна администрация Сливен се проведе регионална среща за представяне на Иновационната стратегия за интелигентна специализация на България 2014-2020 г. Домакин на форума бе областният управител на област Сливен Димитър Сяров. На срещата присъства и заместник- областният управител на област Ямбол Диана Динкова, както и представители на областите и общините от Югоизточен район.

Иновационната стратегия е разработена за целите на новия програмен период до 2020 г., според указанията на Европейската комисия. Стратегията е задължително предварително условие за първите приоритети на оперативните програми „Иновации и конкурентоспособност“ и „Наука и образование за интелигентен растеж“. Това означава, че ако Европейската комисия не приеме стратегията, няма да разреши финансирането на дейностите по тези приоритети със средства от фондовете на Европейския съюз.

Last Updated (Tuesday, 24 February 2015 11:13)

Read more...

 
There are no translations available.

Заместник-областният управител на област Ямбол Диана Динкова откри семинар за обмен на добри практики и изграждане на мрежи на доставчиците на социални услуги и неправителствени организации в област Ямбол по проект „Развитие на системата за планиране и предоставяне на социални услуги на регионално равнище” на Агенцията за социални услуги.


В началото на форума г-жа Динкова изрази увереността си, че семинарът ще отчете реалният принос на проекта за развитието на социалната система и планирането на социални услуги на областно ниво. "За нашето правителство социалната политика е приоритет. Показва го работата ни още в първите месеци на управление. Желанието да се правят реформи и да се променят към по-добро и по-справедливо решение, натрупани проблеми в социалната сфера е факт", каза още зам. областния управител.

 

 
There are no translations available.

Ученици от Гимназия "Васил Левски" в Ямбол припомниха думите на Апостола.

Заупокойна молитва за Васил Левски отслужи отец Георги.

Минута поклонение.

Last Updated (Thursday, 19 February 2015 11:19)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 11 guests online