HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

На тържествена церемония в Областна администрация Ямбол областният управител Димитър Иванов връчи наградите на отличилите се инвеститори през 2014 година в областта.Конкурсът „Инвеститор на годината 2014” за поредна година популяризира фирмите и организациите с принос към икономиката на област Ямбол.
В присъствието на представители на общините, институции, бизнес Димитър Иванов приветства гостите с думите: „Убеден съм, наградите „Инвеститор на годината” са възможност за представяне на примери за успешни инициативи реализирани в региона и рекламиране на област Ямбол като привлекателно място за инвестиции”.

alt

alt

Last Updated (Thursday, 18 December 2014 18:31)

Read more...

 
There are no translations available.

Традиционната си коледна изложба подреди в Областна администрация изтъкнатия ямболски художник Цветан Казанджиев. Изложбата „Коледни послания” откри областният управител Димитър Иванов, а сред присъстващите бяха и неговите заместници Иван Йоргов и Диана Динкова. „Радвам се, че за поредна година нашият приятел Цецо Казанджиев ще допринесе за празничното ни настроение със своите творби. Благодаря му, че споделя творчеството си с нас и се надявам и през новата 2015 г. да бъдем домакини на негови изложби”, заяви областният управител.

„Винаги съм асоциирал Цветан Казанджиев с талант, труд, постоянство и отдаденост на изкуството. Цецо не чака музата да кацне на рамото му, той я е приковал към себе си и я изцежда безмилостно”, с тези думи Георги Русев представи художника, като изтъкна неговите успешни изяви в Япония, Испания и други страни.

Last Updated (Tuesday, 16 December 2014 11:07)

Read more...

 
There are no translations available.

Във връзка с наводненията в област Ямбол, от Регионална здравна инспекция изпратиха информация до областния управител Димитър Иванов относно резултатите от направените проверки за качеството на водата в региона. Пробите, взети на 11 декември от гр.Ямбол показват, че питейната вода не отговаря на Наредба № 9 за качеството на водата, предназначена за питейно-битови цели. Констатирани са отклонения по показател мътност, а наличието на манган е 200 мг на куб. дециметър, при норма – 50 мг на куб. дециметър. Днешните проби показват, че количеството манган е спаднало до 130 мг на куб. дециметър.

Издадено е предписание да се уведоми населението на гр.Ямбол да не използва водата за пиене и приготвяне на храна до допълнителни указания от РЗИ и да се осигури бутилирана вода (трапезна, изворна или минерална) за детските заведения, училищата и болничните заведения в града. Изпълнението на предписанието е възложено на кмета на общината.

Last Updated (Friday, 12 December 2014 16:21)

Read more...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 18 guests online