HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

В община Стралджа бе направена първата копка  на закриване и рекултивация на депото за неопасни отпадъци. Като партньор с общините Ямбол, Тунджа, Нова Загора и Сливен община Стралджа поставя началото  по изпълнение на дейностите по рекултивация, което е част от съвместния мащабен проект „Изграждане на регионална система за управление на отпадъците в регион Ямбол – първа фаза”, финансиран от Оперативна програма „Околна среда 2007-2013 г. чрез Европейския фонд за регионално развитие с Договор за безвъзмездна финансова помощ.

Проектът ще даде възможност за цялостна промяна на околната среда в района.Той ще се изпълнява в два етапа – техническа рекултивация и   биологична рекултивация през първата година с последваща  биологична рекултивация през втората  и третата година.

Last Updated (Wednesday, 02 September 2015 09:12)

Read more...

 
There are no translations available.

Срокът за подаване на документи за кандидатстване за работа по три позиции в Асоциация по Водоснабдяване и канализация Ямбол изтече. Осем са кандидатите допуснати до втория етап на процедурата по кандидатстване за длъжностите "главен секретар на ВиК Асоциация", "главен счетоводител" и "ВиК инженер ". Списък с допуснатите кандидати до тест е изнесен на таблото в Областна администрация Ямбол и на сайта на администрацията в секция Асоциация по Вик, раздел Съобщения. Следващият етап на конкурса ще се проведе на 1 септември 2015г. /вторник/ в Областна администрация Ямбол.

 
There are no translations available.

Европейският шампион по бокс в категория до 52 кг. Даниел Асенов и треньора от боксов клуб „Априлец“ Димитър Мутафов бяха гости на областния управител на област Ямбол Димитър Иванов. Седмица след победата и титлата на Даниел Асенов от първенството в Самоков младият боксов талант получи лично поздравления и от областния управител Димитър Иванов и заместник-областния управител Иван Йоргов, който е и бивш класен ръководител на Даниел. Най-младият боксьор сред мъжете завоюва титла в едно много силно първенство, категоричен е треньора му.

През тази седмица на почивка, преди старта и подготовката за световното за мъже през месец октомври, Даниел се срещна и с министъра на спорта Красен Кралев.

Даниел Асенов е от надеждите на българския бокс. Той самият е амбициран и ще се бори за квота за олимпиадата. Наред с това има планове и за продължаване на образованието си.

Преди всичко здраве, добра подготовка и успех на предстоящото световно първенство по бокс пожела на Даниел, областният управител Димитър Иванов.

Last Updated (Friday, 21 August 2015 13:47)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 23 guests online