HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

ЧЕСТИТ 1 НОЕМВРИ - ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

Поклон пред делото на нашите предци, борили се за национално освобождение, за просвета на българския народ и духовното му извисяване, за утвърждаване на българските ценности и самочувствие на нацията!

Честит празник на всички учители, писатели, дейци на културата и науката!

 

инж.НИКОЛАЙ ПЕНЕВ

Областен управител на област Ямбол

Last Updated (Friday, 31 October 2014 16:48)

 
There are no translations available.

Интервютата с кандидатите за работа в Областна администрация Ямбол по Програма „Старт в кариерата” се проведоха днес, съгласно предварително обявените дата и час. Четирима младежи до 29 г. се явиха на събеседването в ОА, с желание да стартират професионалната си реализация от държавната администрация.

Двама са кандидатите за Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост”. Съгласно изискванията, те имат придобито висше образование в професионалните направления „Машинно инженерство”, „Електротехника, електроника и автоматика”, „Комуникационна и компютърна техника”, „Енергетика” или „Архитектура, строителство и геодезия”.

За дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността” кандидатстват двама млади юристи.

Съгласно квотата, утвърдена от министъра на труда и социалната политика, работните места в ОА Ямбол са по едно за всяка от двете дирекции.

Last Updated (Thursday, 30 October 2014 16:16)

Read more...

 
There are no translations available.

Предложенията на пет общини за разкриване на нови работни места по Регионалните програми за заетост през 2015 г. разгледа и одобри на днешното си заседание Комисията по заетост към Областния съвет за развитие. Общо 294 са бройките, с които общините кандидатстват пред Министерство на труда и социалната политика, като за целта от държавния бюджет са необходими 1 346 633 лв.

„Регионалните програми са важен инструмент, чрез който общините могат да решат някои от проблемите на местния пазар на труда и да дадат възможност за професионална реализация на уязвимите групи от населението”, подчерта на заседанието заместник областният управител и председател на Комисията Иван Иванов.

В установения срок, всички общини от област Ямбол са подали в Областна администрация своите заявки за разкриване на нови работни места.

Община Болярово кандидатства за наемането на 80 безработни лица за срок от 12 месеца. Програмата на община Елхово предвижда осигуряване на заетост на 52 лица, с продължителност на договорите 9 месеца. От Стралджа са заявили 50 работни места за половин година, от Ямбол – 40 работни места за 1 г., а от „Тунджа” – 72 места за 9 месеца.

Last Updated (Wednesday, 29 October 2014 17:04)

Read more...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 18 guests online