HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова направи работно посещение в област Ямбол. На ГКПП Лесово се запозна лично с дейностите по изграждането на временно възпрепятстващо съоръжение по българо-турската граница.

Заедно с областния управител на Ямбол Димитър Иванов, министър Бъчварова, зам. министър Филип Гунев и зам. директора на ГД"Гранична полиция" старши комисар Стоян Иванов се запознаха на място с разработените планове за строеж в зоните на отговорност на ГКПП Лесово.

Вицепремиерът Румяна Бъчварова заяви: "Стъпка по стъпка работим за занижаване на рисковете от нелегално преминаване на територията на страната.

Last Updated (Monday, 20 July 2015 10:05)

Read more...

 
There are no translations available.

По време на заседанието на звеното за мониторинг и оценка към Постоянната комисия по социална политика към Областен съвет за развитие бе оповестено, че стартира процесът по изготвяне на Областна стратегия за развитие на социалните услуги в област Ямбол за периода 2016-2020 г.

Мониторингов доклад за изпълнение на Областната стратегия за развитие на социалните услуги за миналата 2014г. представи пред присъстващите директорът на Регионална дирекция Социално подпомагане Ямбол Милена Янъкова.

Той обобщава наблюденията за изпълнението на планираните дейности в Областната стратегия, като се фокусира върху съпоставката на разкритите и липсващите услуги към края на 2014 г. Стратегията е разработена въз основа на действащото законодателство в социалната сфера. Съобразена е с националните стратегически документи, както и с националните приоритети в развитието на социалните услуги, насочени преди всичко към деинституционализацията на деца и възрастни и децентрализацията на услугите.

Last Updated (Thursday, 16 July 2015 15:00)

Read more...

 
There are no translations available.

Областният управител на област Ямбол Димитър Иванов се срещна с Нина Митева, Дистрикт Гуверньор на Ротари България за 2015-2016г., президента на Ротари клуб Ямбол д-р Красимир Пенчев, Антонина Бъчварова и Христо Христов от Ротари Ямбол. Повод за срещата бе новата ротарианска година и новите идеи и проекти, които стоят пред организацията.

„В навечерието на 20-годишнината на Ротари Ямбол можем да кажем, че клуба се утвърди като действаща структура с поредица инициативи и реализирани кампании“, каза д-р Красимир Пенчев и представи пред областния управител някой от конкретните идеи, които ротарианците имат желания да реализират в Ямбол.

„Инициативи, които са полезни за обществото, разбира се ще получат подкрепата и съдействието на областния управител“, увери гостите Димитър Иванов.

Last Updated (Tuesday, 14 July 2015 12:04)

Read more...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 30 guests online