HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

Важно! Кметове и домоуправители на среща с министър Павлова за санирането на сгради – събота, 31 януари, 16.30 часа

Във връзка със стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради през м. февруари 2015 г. Министерство на регионалното развитие и благоустройството организира за общините от Област Ямбол работна среща.

В рамките на срещата ще бъде направена презентация на одобрените методически указания по програмата, както и на образците за кандидатстване.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще представи Програмата за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради пред кметовете на общини, домоуправители на допустими за финансиране по програмата сгради от областа.

Информационната среща за стартирането на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради ще се проведе на 31 януари 2015 г. /събота/, от 16.30 часа, в голямата зала на община Ямбол.

Гражданите ще могат да поставят по време на дискусията своите конкретни въпроси към екипа от МРРБ.

 

Last Updated (Wednesday, 28 January 2015 13:02)

 
There are no translations available.

Сред приятели, почитатели, колеги и ученици художникът и преподавател Тодор Ялъмов откри своя ретроспективна изложба във фоайето на Областна администрация Ямбол.

Творческият и преподавателски път на Тодор Ялъмов представиха Стойка Цингова и Петър Тепсизов. И двамата определиха Тодор Ялъмов като „голям педагог и творец”. „Той живее за изкуството”, каза пред присъстващите Стойка Цингова.

Заместник-областният управител Диана Динкова откри изложбата като благодари на Тодор Ялъмов за това, че избра да представи своите творби в администрацията.

В салона на Областна администрация може да се видят скулптори, малка пластика, портрети, приложно-декоративни творби. Изложбата е до 20 февруари 2015г.

 

Last Updated (Wednesday, 28 January 2015 12:54)

 
There are no translations available.

Работна среща за обсъждане на държавния план-прием в област Ямбол за 2015/2016г. се проведе в Областна администрация. Областният управител съвместно с Регионалния инспекторат по образование, директори на училища, директорите на Бюрата по труда, синдикатите и работодателски организации обсъдиха предложенията за професионални паралелки след 7 и 8 клас.

„Важно е планираният план-прием да е съобразен както с броя на учениците в областта и техните желания, така с търсенията на пазара на труда и нуждите на бизнеса. „, каза областният управител Димитър Иванов по време на срещата.

Last Updated (Tuesday, 27 January 2015 11:35)

Read more...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 16 guests online