HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

Проект „Красива България” при Министерство на труда и социалната политика откри кампания за набиране на кандидати за участие през 2015 г., която ще продължи до 19 януари 2015 г. включително. В периода на кампанията, всеки работен ден между 9:00 ч. и 17.30 ч., кандидатите могат да подават в регионалните звена на Проект „Красива България” своите проектни предложения по следните три мерки:


1. Мярка М01 „Подобряване на обществената среда в населените места”;

2. Мярка М02 „Подобряване на социалната инфраструктура”;

3. Мярка М02-01 „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип”.

Last Updated (Wednesday, 19 November 2014 13:14)

Read more...

 
There are no translations available.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски посети област Ямбол в понеделник. В рамките на деня той направи инспекция на железопътни гари в Южна България, които се управляват ръчно. Сред тях бе и Гара Ямбол.

Министърът се запозна на място с предприетите мерки от Национална компания "Железопътна инфраструктура" (НКЖИ) за гарантиране на безопасността на влаковото движение в гарите с ръчно управление. Пред местните медии той посочи, че за да се елиминира и най-малкия риск спрямо сигурността, автобуси отново ще превозват пътниците по ж.п. линията София - Бургас, в участъка Нова Загора - Карнобат. "Задължително трябва да се прекрати тази практика за смяна на ръчен режим на стрелките и да се премине към трансбордиране на пътници в отсечка от 80 км, за да се избегнат макар и минимални рискове за пътуващите в това направление", посочи министър Московски в Ямбол.

Last Updated (Tuesday, 18 November 2014 11:19)

 
There are no translations available.

За девета поредна година Областна администрация Ямбол организира конкурса „ИНВЕСТИТОР НА ГОДИНАТА”. Целта на ежегодната проява е да се популяризират дейностите на фирмите и организациите, които имат съществен принос към икономиката на областта за съответната година.

Отличията за „Инвеститор на годината” - 2014 г. ще бъдат връчени в три категории: Големи предприятия /с персонал над 250 лица/; Средни предприятия /с между 50 и 249 наети лица/ и Малки предприятия /с до 49 наети лица/.

Вече тече срокът за получаване на предложения за включване в конкурса. Съгласно регламента номинации могат да правят общините на територията на областта, организации на работодателите и на работниците и служителите, браншови организации, НПО и граждани, като предложенията трябва да бъдат изпратени в Областна администрация до 28 ноември.

Last Updated (Wednesday, 19 November 2014 13:16)

Read more...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 88 guests online