HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

Честит Ден на храбростта и Празник на българската армия!

На 6 май празнуваме Гергьовден, един от най-почитаните в България празници. Православната църква почита Свети Георги Победоносец. В Деня на храбростта е празникът на Българската армия.

На днешния ден свеждаме глави в знак на дълбока признателност към хилядите воини, които с живота си защитаваха страната ни.

На днешния празник благодарим и тези български мъже и жени в униформа, които в днешния ден с всеотдайност и професионализъм, работят за издигане авторитета на българската армия.

Честит празник!

 

Димитър Иванов

Областен управител на област Ямбол

 
There are no translations available.

Областният управител на област Ямбол се присъединява към популяризирането и провеждането на Третата глобална седмица за пътна безопасност на ООН в Република България „Спаси живота на децата!“.

Тя се провежда в периода 4-10 май под патронажа на министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и председателя на Държавната агенция за закрила на детето Ева Жечева. Утвърдени са Национална програма за провеждане на Третата глобална седмица за пътна безопасност и Визитна картичка на тематичната седмица.

Грижата за децата е основна грижа за обществото. Областният управител Димитър Иванов е убеден, че всички са съпричастни към каузата да опазим децата на пътя.

 

 

Last Updated (Monday, 04 May 2015 11:59)

 
There are no translations available.

Заместник областният управител на област Ямбол Диана Динкова поздрави инициаторите и участниците в Първия географски фестивал в Ямбол. От името на областния управител Димитър Иванов лично поздрави членовете на организационния комитет - проф. Пенин, г-н Китев, г-н Желев, г-н Бодуров, г-н Ангелов, г-жа Цингова, г-жа Сулеменко...

На 25 и 26 април в Ямбол се проведе първият географски фестивал по инициатива на Математическа гимназия „Атанас Радев”, клуб „Млад географ”, Асоциация на професионалните географи - клон Ямбол и Българското географско дружество.

По време на фестивала бе организирано интерактивно отборно състезание  „Географиада”, в което се включиха отбори от 10 български града, сред които София, Бургас, Варна, Ямбол, Казанлък, Сливен и др. Участваха сборни отбори от 6 до 12 клас.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 16 guests online