HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

 

В навечерието на 5 юли Областна дирекция на МВР – Ямбол отбеляза своя професионален празник. На тържествена церемония, пред сградата на МВР.    Гост на отбелязването на празник бе областният управител на област Ямбол Димитър Иванов.  Благодарствен молебен за здраве и успех на служителите от Областната дирекция отслужи Архиерейски наместник отец Панайот Чакъров.
83 служители от ОДМВР – Ямбол бяха отличени по повод празника за постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионални задачи.
За проявена инициативност, постигнати високи и трайни резултати при изпълнение служебните задачи, със заповед от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова с отличие “Почетен медал” е награден директорът на ОДМВР Ямбол старши комисар Генчо Иванов.

 

Last Updated (Friday, 03 July 2015 14:52)

 
There are no translations available.

П О К А Н А

СРЕЩА НА ГРАЖДАНИ И МЕДИИ С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЦИК

7 юли, вторник, 11.30 часа, зала Областна администрация

По повод предстоящите избори за общински съветници и кметове Централната избирателна комисия провежда поредица от срещи в цялата страна с администрациите ангажирани с провеждане на изборите, с граждани и медии.

За Област Ямбол срещата с граждани и медии е предвидена за 7 юли 2015г. /вторник/, от 11.30 часа в залата на Областна администрация Ямбол. Срещата на членовете на ЦИК с граждани и медии е под мотото „По-близко до избирателите“ и е с цел разясняване на важни моменти, свързани с упражняването на глас в предстоящите избори. По време на срещата участниците ще имат възможност да задават въпроси.

Един час по рано е срещата на представителите на ЦИК с администрациите на петте общини.

 

Last Updated (Friday, 03 July 2015 09:31)

 
There are no translations available.

От 1 юли 2015г. в област Ямбол започват работа 120 трайно безработни лица по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, проект „Подкрепа за заетост“.

Областна администрация Ямбол се включва в проекта, като областният управител на област Ямбол подписа трудовите договори на 120 лица, които ще работят в петте общини на региона. Безработните се наемат за осъществяване на мерки и превантивни дейности за защита от бедствия и във връзка с необходимостта от предприемане на своевременни действия за преодоляване на потенциален риск от наводнения.

Наетите в област Ямбол 120 трайно безработни са разпределени в 10 групи, по две в община.

Last Updated (Friday, 03 July 2015 09:32)

Read more...

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 31 guests online