HOME

REGIONAL ADMINISTRATION – YAMBOL
WORKING HOURS: 9 – 17.30 h
BUSINESS HOURS OF THE CENTRE FOR ADMINISTRATIVE SERVICES
8h – 18h every work day

ADDRESS: Yambol 8600, 18 “George Papazov” str.

е-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

FREE TELEPHONE FOR SIGNALS - 080011911

 
There are no translations available.

Национална кампания на тема „Детската безопасност – споделена отговорност и грижа” стартира днес. Организатор на инициативата е Държавната агенция за закрила на детето, с активното съдействие на държавни институции, граждански организации и общини.

Държавната агенция за закрила на детето обяви 2014-та за година на правата на децата в България. В тази връзка се предвиждат информационни кампании, детски конкурси, конференции, дискусии и срещи между отговорните за децата институции в различни градове в страната. Целта е да се повиши обществената ангажираност по отношение намаляване на пътните инциденти и битов травматизъм при децата, както и превенция на рисковете.

Last Updated (Wednesday, 23 April 2014 14:14)

Read more...

 
There are no translations available.

На 22 април – Международния ден на земята, празникът си отбелязва една от най-големите общини в страната – „Тунджа”. Празничният ден започна с тържествена сесия на Общински съвет, на която бяха връчени отличия на граждани, общественици, бизнесмени и общински служители, допринесли за развитието на общината.

Последва официална церемония с приветствени слова на кмета Георги Георгиев и официалните гости, молитва за здраве, отслужена от сливенския митрополит Йоаникий и изпълнения на фолклорен ансамбъл „Тунджа”.

Сред присъстващите бяха народните представители от ямболски избирателен район, секретарят на посолството на Русия в България Сергей Панкрушкин, кметски наместници, ръководители на ведомства и др.

В обръщение към събралите се жители и гости на „Тунджа” областният управител на област Ямбол Николай Пенев поднесе пожеланията си за здраве и благоденствие. „Уверен съм, че и занапред, както и досега, община „Тунджа” ще се развива успешно и ще върви по пътя на растежа. В този процес държавата е надежден партньор, който ще продължи да подпомага положителните промени в сферата на инфраструктурата, икономиката, социалните услуги, здравеопазването, образованието и др.”, посочи той и пожела на общинското ръководство още много спечелени европейски и национални средства, които да променят облика на населените места.

 

Last Updated (Tuesday, 22 April 2014 13:59)

 
There are no translations available.

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЛАСТ ЯМБОЛ,

В навечерието сме на един от най-големите и важни християнски празници – Великден.

Денят на Възкресението носи със себе си обещание за мир и надежда. Той ни приканва да изпълним сърцата си с чисти помисли и благородни дела, да следваме пътя на добротата, смирението и разбирателството.

Пожелавам Ви благословени празнични дни, които да споделите с близки и приятели!

Нека Христовото Възкресение донесе здраве и радост във всяко семейство и дом!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

 

инж.НИКОЛАЙ ПЕНЕВ

Областен управител

на област Ямбол

Last Updated (Thursday, 17 April 2014 11:51)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 42 guests online