Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО

Със свой указ президентът Румен Радев разпуска 43-ото Народно събрание на 27 януари 2017 г.

Държавният глава насрочва произвеждането на парламентарни избори на 26 март т.г.

С друг свой указ президентът назначава Огнян Стефанов Герджиков за служебен министър-председател на Република България.

Последна промяна (Сряда, 25 Януари 2017 10:31)

 

За втори път Областна администрация Ямбол е домакин на изложба на участниците във фотографската школа към читалище "Тракийска лира-2012". Изложбата е на 9 участници в курса. Ръководители на фотографската школа са Христо Свинаров, Мариана Добрева, Константин Зайков и Стоян Стоянов.

 

Със символично представяне влизането на 23-ти Донско-казашки полк в Ямбол при Освобождението от османско робство на града от 1878 г. бе отбелязано тазгодишното честване, организирано от община Ямбол. Представители на Клуб „Традиция“ от Нова Загора пресъздадоха атмосферата на събитията от преди 139 години, облечени в казашки униформи. Възстановчици бяха от Музея на бойната слава и ямболския клуб „Традиция“.

Традиционно, честването бе пред паметната плоча до НУ „Св. Св. Кирил и Методий“, на мястото, където са били посрещнати руските войни. Почит пред загиналите отдаде и заместник-областният управител на област Ямбол Диана Динкова.

Последна промяна (Вторник, 17 Януари 2017 14:29)

 

Бедстващите хора в района на Саранско са спасени благодарение на съвместните усилия на службите от областта


Затрупаните хора в две коли между селата Саранско и Калчево са извадени и пътят е разчистен, това стана ясно след проведената съвместна операция на служители на ПБЗН, ОД МВР Ямбол, военни от поделението в Кабиле и техника на почистващата фирма. Действията бяха координирани лично на място от председателя на Областния щаб и областен управител на област Ямбол Димитър Иванов.

Последна промяна (Сряда, 18 Януари 2017 09:34)

продължава>

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Анкета
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Кой e тук?
В момента има 77 посетителя в сайта