Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО

Със заповед на министър-председателя на РБ Бойко Борисов е назначен и вторият заместник областен управител на област Ямбол Христо Колев. Той е магистър по финанси, семеен с три деца. Заповедта на министър-председателя е от 15 май 2017 г.

 

Последна промяна (Вторник, 16 Май 2017 14:41)

 

Със заповед на министър-председателя на РБ Бойко Борисов  за заместник-областен управител на област Ямбол е назначен Волен Дичев. Той до момента е общински съветник в Общински съвет Ямбол, икономист по образование. Считано от 11 май 2017 г. от длъжността заместник-областни управители са освободени заемалите до момента длъжността Диана Динкова и Иван Йоргов.

Областният управител на област Ямбол Димитър Иванов благодари на Диана Динкова и Иван Йоргов за съвместната работа в Областна администрация в периода 2014 – 2017 година и им пожела, да продължават да работят в полза на обществото и за развитието на страната и региона ни.

 

Последна промяна (Петък, 12 Май 2017 13:36)

 

 

С решение на Министерски съвет от 10 май 2017 г. за областен управител на област Ямбол е назначен Димитър Иванов. Той бе областен управител и в предишното правителство на Бойко Борисов, в периода 2014 – 2017 г. Назначеният от служебното правителство за областен управител Георги Чалъков е освободен.

 

Последна промяна (Сряда, 10 Май 2017 15:03)

 

В дните 10–12 май 2017 г., в к.к. Слънчев бряг се провежда Регионален форум по проект „T.E.A.M – Заедно постигаме повече“, JUST/2015/RDIS/AG/NRP2/8805, Национална ромска платформа, съфинансиран по Програма „Права, равенство и гражданство” на Европейския съюз.

Форумът е организиран от Секретариата на Националния съвет за сътрудничество по етническите и интеграционните въпроси (НССЕИВ), който е и Национална контактна точка по Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите 2012-2020 г. (НСРБИР).

Участници във форума са над 60 представители на областни и общински администрации, териториални структури на институции, граждански организации, ромски медиатори, експерти по етническите въпроси, образователни експерти, регионални представители на Комисията за защита от дискриминация и др. от областите Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол, съставящи Югоизточен район за планиране. Участват също обучители, лектори, членове на екипа на проекта и експерти от Националната контактна точка.

Последна промяна (Вторник, 09 Май 2017 13:08)

продължава>

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Анкета
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Кой e тук?
В момента има 70 посетителя в сайта