HOME
There are no translations available.

В навечерието на Националния празник 3 март и 140-тата годишнина от Освобождението на България, областният управител на област Ямбол Димитър Иванов отправи поздрав към гражданите на общините Ямбол, Елхово, Стралджа, "Тунджа" и Болярово, чрез кметовете на петте общини.

В обръщението си към кметовете Георги Славов, Петър Киров, Атанас Киров, Георги Георгиев и Христо Христов областният управител казва:

"Поздравявам Ви с Националния празник на Република България! Да го посрещнем достойно и да предадем на потомците си любовта към Родината и свещения завет - да пазят като висша ценност Свободата и достойнството на България! "

 

 

 

Last Updated (Friday, 02 March 2018 12:40)

 
There are no translations available.

28 февруари е последният ден, в който работодателите могат да попълнят анкетите на Агенцията по заетостта за проучване потребностите на работодателите от работна сила по Закона за насърчаване на заетостта.

Анкетният формуляр е на страницата на Агенцията по заетостта в рубриката : Проучване на потребностите от работна сила

 
There are no translations available.

Актуална информация за област Ямбол към 8 часа.
На територията на област Ямбол НЯМА ЗАТВОРЕНИ ПЪТИЩА от републиканската пътна мрежа, по информация на оперативния дежурен.
Товарните автомобили се движат през Петолъчката - Ямбол - Елхово - Средец - Бургас.
Затворен за движение е пътя Каменец - Камен връх.
Към този момент няма населени места без ток и вода.
Пътувайте внимателно, съобразявайки се със зимните условия!

 
There are no translations available.

Към 9 часа на територията на областта ЗАТВОРЕНИ за движение са пътищата: Победа - Калчево - Челник; Средец - Войника - Тамарино и Средец - Голямо крушево. Връзката към Бургас е АМ "Тракия", която вече е отворена.
Без електрозахранване в областта са селата Победа, Калчево, Челник, Безмер. Без вода, поради липса на ток е и село Козарево. Аварирал трафопост остави 1/3 от Кабиле без електричество. В Ямбол ул. "Ормана" /Индустриална зона/ е без ток поради проблем с далекопровод. Екипите на електроразпределителното дружество работят по отстраняване на авариите.

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Who is here?
We have 75 guests online