Търсене
Вход потребителиНАЧАЛО

Областният управител на област Ямбол Димитър Иванов участва в онлайн заседание на областните управители с министъра на образованието и младежта Красимир Вълчев и министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Основна тема на дискусията бе, по какъв начин ще продължи процесът на обучение в българските училища след изтичане на двуседмичния период на обучение в електронна среда, на учениците от гимназиален клас.

продължава>

 

Заболеваемостта и положителните диагностицирани с COVID 19 в областта расте. За седмица над 200 са новите случаи с доказан положителен тест за коронавирус. Най-голямата и поемаща цялата спешност на случаи, болница "Св.Пантелеймон" се задъхва, лекарите и медицинските специалисти са на ръба на възможностите си. Разкритите легла за лекуване на пациенти с ковид и пневмонии са заети. А предстоят не по-леки седмици.

Търсенето на реални решения събра днес областния управител Димитър Иванов, директора на РЗИ д-р Лиляна Генчева, д-р Кривошиева, директора на РЗОК д-р Денка Петрова, директора и зам.директора на МБАЛ "Св.Пантелеймон" д-р Димитър Рунков и д-р Валентин Вълчев и д-р Антоанета Антонова от МБАЛ "СВ.Йоан Рилски".

продължава>

 

 

Експерти ще отговарят на въпроси и ще подпомагат бенефициентите по новата Оперативна програма „Развитие на регионите 2021-2027 г.“ в интернет.

 


Последна промяна (Сряда, 04 Ноември 2020 16:19)

 

Заповед № РД-01-241 от 27.10 .2020 г. на директора на Регионална здравна инспекция - гр. Ямбол

 
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Анкета
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?
 
Кой e тук?
В момента има 48 посетителя в сайта