There are no translations available.

По предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ, 21-ви септември е обявен за Европейски ден без загинали на пътя. Тогава ще се проведе полицейска операция под наименованието EDWARD. Операцията на територията на нашата страна ще се проведе под мотото „Заедно за всеки един човешки живот“.
Европейският ден без загинали на пътя е един от начините за включване на институциите в Европейската седмица за мобилност, която се провежда от 16 до 22 септември. МВР определи като главен координатор на операция EDWARD ГД“Национална полиция“. Областният управител на област Ямбол и Областна администрация Ямбол се присъединяват към инициативата и подкрепят основната цел на деня – ден без жертви на пътя. По време на операцията ще има 24-часово наблюдение, записващо в реално време събитията и „брояч“, който в реално време ще регистрира всички произшествия и ще ги предоставя на обществеността. 
По време на операция EDWARD ГД“Национална полиция“ ще подава към партньорите си информация за броя и местата на настъпилите ПТП и последиците от тях. Областна администрация Ямбол като партньор в кампанията ще публикува през целия 21 септември, подадената от „Национална полиция“ информация на сайта на администрацията.

 

Last Updated (Monday, 19 September 2016 11:41)

 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Inquiry
Доколко сте запознати с ролята и функциите на областния управител?