На 10 май областният управител Надя Данкинова и валията на Одрин Нусрет Мироглу ще проведат работна среща на предстоящия за откриване граничен контролно-пропускателен пункт Лесово-Хамзабейли. Това стана ясно по време на посещението на областния управител в Одрин. Със съдействието на г-жа Данкинова е договорено участие на Детската хорова школа „Проф.Георги Димитров” в съвместен концерт със симфоничния оркестър на Консерваторията на Тракийския университет, който ще се проведе в периода между 19 и 21 май. Постигнато е споразумение за участие на представители на Ямболска област в празника на младежта и спорта, който ще се проведе на 6 май.
     Това са поредните изяви в рамките на договореното при подписването на договора за взаимното сътрудничество и обмен между област Ямбол и област Одрин.
В рамките на няколко часовото си посещение г-жа Данкинова присъства на литургия, отслужена в църквата „св.Георги” в Одрин по повод подписването на Договора за присъединяване на България към ЕС за благополучие на България и всички българи по света. Поканата бе на генералния консул на България в Одрин Георги Димов.
26 април 2005г.                              Снимки: 1 2 3 4 5