Month: август 2022

Oткриване на новата модерна производствена база на Мебели Виденов

Днес 01.08.2022 г., се състоя официалното откриване и освещаване на новата модерна производствена база на Мебели Виденов, находяща се в град Ямбол на улица Индустриална.

На откриването присъстваха Областният управител Васил Александров и кмета на община Ямбол Валентин Ревански. Събитието бе уважено и от представители на местната власт, както и от бизнес партньори на компанията.

Областният управител Васил Александров поздрави екипа на  „Мебели Виденов„ за успешната реализация на новата производствена база „Тунджа„:

 “Убеден съм, че този проект ще способства както за увеличаване производствения капацитет на компанията и задоволяване потребностите на пазара, така и за осигуряване на трудова заетост и повишаване на удовлетвореността на вашите служители. Бъдете все така амбициозни, позитивни, креативни и нека вашето място да бъде нашето място – област Ямбол! – заяви той.”

Лентата на новата производствена база “Тунджа” беше прерязана от Областния управител Васил Александров, кмета Валентин Ревански и един от членовете на съвета на директорите.